Februarski sastanak IT PRO korisničke grupe u Beogradu

Sutra, 2. februara 2012. godine, od 18 časova, u prostorijama Microsofta (Makedonska 30, VI sprat, Beograd) održaće se prvi sastanak IT PRO korisničke grupe u ovoj godini. Naziv predavanja je PowerShell v3 Remoting: Nove mogućnosti.

Apstrakt predavanja: Remoting je osnovna odlika Windows PowerShell-a. Mada uveden u prethodnoj verziji Windows PowerShell-a, dolazi do punog značaja u v3 kao osnovni način za upravljanje Windows Server-om 8. Iako to ne bi rekli na prvi pogled, novi Server Manager se zasniva na PowerShell Remoting-u. Pridružite nam se da se upoznate sa promenama koje je donela nova verzija, kao i potpuno novim mogućnostima koje PowerShell Remoting čine mnogo robusnijim, pouzdanijim, fleksibilnijim i efikasnijim.

Dođite da se družimo i da saznate nešto novo. Vidimo se.
Published Wednesday, February 1, 2012 1:11 PM by aleksandar

Comments

# re: Februarski sastanak IT PRO korisničke grupe u Beogradu

Sunday, February 5, 2012 1:05 AM by Pedja

A mogao je i neki mail u vezi ovog :(

# re: Februarski sastanak IT PRO korisničke grupe u Beogradu

Sunday, February 5, 2012 8:58 AM by aleksandar

Potpuno se slažem. I ja sam pitao organizatora zašto nije poslato obaveštenje mailom i dobio odgovor da ima problema sa sistemom za slanje mail obaveštenja. Žao mi je što se nismo videli.

Javi mi se preko Twittera (twitter.com/alexandair) ili chata na blogu powershellers.blogspot.com. Ako mi dostaviš kontakt info, poslaću ti dva korisna PDF cheatsheet-a koja su dobili oni koji su prisustvovali prezentaciji.

# re: Februarski sastanak IT PRO korisničke grupe u Beogradu

Wednesday, January 31, 2018 4:11 PM by Shenahic

<a href="waleme.trade/16554.html">diety na droЕјdЕјach piwnych</a> ltefejyeftbe - 41487247

Leave a Comment

(required) 
(required) 
(optional)
(required) 
Are you a human?