ALM UG Beograd - TFS 2012 Agile Planning Tools

Application Lifecycle Management (ALM) je proces upravljanja životnim vekom aplikacije kroz razvoj, održavanje i praćenje napretka posla. Bliska povezanost vođenja projekata i razoja softvera je u poslednje vreme omogućena pojavom alata koji lako objedinjuju rad sa zahtevima, arhitekturu aplikacija, kodiranje, testiranje, praćenje posla i isporuku verzija aplikacija.

Teme koje će se obrađivati na okupljanjima ALM korisničke grupe odnose se upravo na sam proces razvoja softvera, kako iz tehničke, tako i iz organizacione perspektive.

ALM Korinsnička grupa je namenjena svim programerima i menadžerima koji se bave ili zanimaju za bolju organizaciju razoja softvera. Naravno, kao i sve druge korisničke grupe, okupljanja su otvorena za sve zainteresovane posetioce. Za sada su planirana tri okupljanja do letnje pauze na kojima će biti obrađene sledeće teme

April: TFS 2012 Agile Planning Tools, 18.4.2013 u 18:30
Maj: Core Agile Values
Jun: TBD

Okupljanja će se najčešće organizovati svakog trećeg četvrtka u mesecu u prostorijama Microsoft Srbija sa početkom u 18:30

Pošto u našem regionu ne postoji ni jedna korisnička grupa koja se bavi MS ALM-om kao primarnom temom potrudićemo se da obezbedimo live streaming dogadjaja kako bi okupljanja otvorili za što veći broj posetilaca. Live Streaming podešavanja će biti naknadno objavljena.

Vidimo se u uskoro!

Ivan Pavlović,
INETA Country Lead, MVP for Visual C#


Posted Apr 14 2013, 12:11 PM by admin
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems