Novembarsko okupljanje .NET UG BGD 2012

Dragi članovi MSForge-a,

Obaveštavamo Vas da će se u četvrtak, 8. novembra sa početkom u 18:30 održati okupljanje .NET korisničke grupe u Beogradu u prostorijama Microsoft Srbija, Španskih boraca 3/III na Novom Beogradu.

Naziv: HTML5 i real-time web aplikacije

Medju mnogobrojnim novim funkcionalnostima koje nam donosi HTML5 standard veoma su znacajne one koje cine komunikaciju izmedju servera i klienta brzom I efikansijom, kao i one koje omogucavaju uspjesno funkcionisanje nase aplikacije cak i kada smo "odseceni" od interneta. Ovom prilikom ce biti demonstrirano kako nase aplikacije mogu biti postati efikasnije koriscenjem WebSocketa i indexDBa

Predavač: Janko Radusinović, Andantino doo

Trenutno je direktor/Solution Architect u Andantino d.o.o. Bavi se programiranjem vise od 20 godina, najpre za slavu (što je uključivalo pobede na desetak takmičenja, od gradskih do međunarodnih), a od 1993. profesionalno. Crnogorski geni uvek insistiraju da se sve što se mora uraditi uradi na najlakši način, što zahteva konstantno praćenje novih tehnologija i otkrivanje prečica koje nam one omogućavaju.
Poučen poslovicom “Ako od alata imate samo čekić, svi problem će vam izgledati kao ekseri”, izbegava specijalizaciju u jednoj oblasti što mu, veruje, pomaže da rešenja nalazi tačno na onom mestu gde ih je najlakše implementirati. Trenutno je 5xMCPD za Azure, Web, Windows, WindowsPhone I Silverlight 4,kao I i MCITP Database Dev SQL 2008.


Posted Nov 07 2012, 04:59 PM by admin
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems