Martovsko okupljanje IT Pro UG: Sharepoint - from zero to hero!

Martovsko okupljanje ITPro UG u beogradu održaće se u sredu, 19.03.2014 u 18:15 u prostorijama Microsoft Srbija (Španskih boraca 3/III, 11070 Beograd)

Običan dan u životu sistem administratora. Kad najednom zazvoni telefon i glas sa druge strane kaže: Instaliraj SharePoint, hitno. I šta sad, pita se admin!? Da li da uzmem neiskorišćeno bolovanje još od pretprošle i prošle godine i spojim jedno dve do tri godine bez kompjutera i servera? Kako ću sad? O sudbo kleta šta... mi to napravi!!!??? Pa kolega mi je rekao da to po dizajnu ne radi…

Da i vas ne bi mučile ovakve brige i da ne bi imali ovakve dileme, tokom predavanja ćemo probati pokazati kako “ukrotiti” SharePoint server i kako ne uzeti svo neiskorišćeno bolovanje.

NAPOMENA: Predavanje je namenjeno sistem administratorima koji silom prilika moraju postati SharePoint administratori i nivo će se kretati od 100-300 tokom predavanja. Sam autor predavanja priča o ličnom iskustvu sa Sharepoint-om.

O predavaču: Dubravko Marak se u ranoj mladosti zainteresovao za kompjuterske igrice. Profilišućii se kao igrač omiljene su mu postale “point’n’click” avanture. Najpoznatija od njih koju je igrao je Microsoft Windows, a kada se usavršio kao igrač krenuo je sa Windows Server avanturom, malo težom i kompleksnijom. Igrao je i brojne “Add-on”-ove poput System Center 2012, ISA Server 2000-2006, TMG, Exchange i sl. Rado priča o pređenim nivoima i pomaže drugima da ih pređu.
Kako je sve igre koje igra napravila kompanija Microsoft, ista ga je nagradila prestižnom titulom MVP već dvije godine za redom.

Ulaz je, naravno, slobodan!


Posted Mar 18 2014, 09:43 AM by admin
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems