Misterije Windows Phone emulatora - aprilsko okupljanje

Datum: 4.4.2014 u 18:15
Mesto: Microsoft Srbija, Španskih boraca 3/III, Novi Beograd

Predavač: Catalin Gheorghiu
Tema: Misterije Windows Phone emulatora

FEST je prošao pa bi u tom duhu mogli da imamo i jedno predavanje koja ima naziv sličan filmu Makavejeva Misterije organizma :)

·         Koliko vi mislite da znate emulator?
·         Mislite da ga pustite da vam pomaze koliko on može?
·         Znate kad vam laze I kad vjerno se ponaša kao mobitel?

Ovo Predavanja će pokušati da vam pokaze sve sto može da urade emulator za Windows Phone 8, i njegove limite. Ćemo pokušati da vidimo iste stvari I za Windows 8 emulator. Cilj je ga upotrebljavate bolje, da parafraziram bolje programiram kada vise znam

Catalin Gheorghiu je solution architect iz Rumunije. Strast prema tehnologiji je započela pre nekoliko decenija, od računara koji su koristili bušene kartice, i prerasla je u profesiju. Ima više od 15 godina iskustva u razvoju rješenja, posebno na Microsoft tehnologijama i u vrlo zahtjevnim okruženjima - pri čemu se trudio da tu tehnologiju koristi na inovativan način.Trenutno je zainteresiran za razvoj za mobilne platforme i za cloud platforme. Pored bavljenja razvojem i arhitekturom, je i trener i konzultant.

U slobodno vremenu član je tehničkih zajednica, doprinosi svojim tekstovima i blogovima na nekoliko korisničkih grupa (MrSmersh), drži predavanja svuda po Rumuniji i lider je RONUA korisničke grupe u Temišvaru. Od 2011, svake godine mu je dodijeljena Microsoft MVP nagrada, a od 2012 Nokia mu je dodelila nagradu Nokia Developer Champion.


Posted Apr 03 2014, 11:13 PM by admin
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems